13 Ocak 2014 Pazartesi

Sofraların pırlantası âşıkları ödüllendiriyor


Hayatın tadı tuzu, sevgiyi canlı tutmakla başlar diyen ESTUZ, 14 Şubat Sevgililer günü için sosyal medyada bir yarışma düzenliyor. Yarışma, Sevgililer Günü’ne dair şimdiye kadar yapılmış tüm hediye kampanyalarının ‘tuz’unu attıracak. ‘Aşkını tuzlu hediyelerle anlatmak istemeyen’ sevgililer yaratıcılıklarını konuşturacak.

Çikolataya bile tadını kazandıran tuzun ustası ESTUZ, Sevgililer Gününe özel bir yarışma başlatıyor. Sosyal medya üzerinden yapılacak yarışma, tüm hediye kampanyalarını alt üst edeceğe benziyor. Ezber bozan kampanya detayları ise şöyle;

“Yoksa herkesin “ay tuzlayalım da bozulmayın” dediği, düşman çatlatan çift siz misiniz? Aşkını ‘tuzlu hediyeler’le anlatmaya çalışanlara inat “ben onu tuz kadar seviyorum” diyenlerdenseniz işte bu kampanya tam size göre. Sofranızın pırlantası, aşkın en kristal hali ESTUZ’un da karede olduğu mutlu bir anınızın fotoğrafını Facebook sayfamızda paylaşın, sevdiğinizle geçecek her ana şahitlik edecek şık saat setiniz de bizim size hediyemiz olsun.”

9 Ocak – 9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışmanın detayları ise önümüzdeki günlerde ESTUZ’un Facebook sayfası üzerinden paylaşılacak.
Kampanya detayları için: https://www.facebook.com/pages/ESTUZ/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder