9 Ocak 2014 Perşembe

NİŞANTAŞI "CHOCOLATE BiSTRO&BAR"


Chocolate Bistro&Bar, farklı konsepti, yenilenen dekorasyonu ile Nişantaşı’ nda muhteşem lezzetler sunmaya devam ederken; aynı zamanda müziklerini de yenileyerek, müdavimlerinin karşısına yepyeni bir yüzle çıkıyor.

Baştan aşağı yenilenen dekorasyonuyla, Nişantaşı’ nda, misafirlerine bambaşka bir deneyim yaşatmaya hazırlanan Chocolate, yepyeni mönüsüyle de oldukça iddialı ve her damak tadına hitap edecek şekilde geniş bir yelpazeye sahip.
Özellikle et severlere soğuk kış aylarında muhteşem lezzetler sunan Chocolate; mönüsünde yer alan “Dana Kürek” ve “Arizona Steak” ile gelenlerden tam not alırken, etini sos ve sebze eşliğinde tercih edenlere de “Kestane Mantarlı Dana Madalyon” ile lezzet şöleni yaşatıyor.



Sadece atıştırmalık tercih edenlere şiddetle tavsiye edilen; taptaze kızartılan çıtır “kalamar”, Ege lezzetlerini tek bir salatada harmanlayan “Enginarlı Roka Salatası” ya da “Ev Yapımı Ricoatta Peynirli Ravioli”, Chocolate’ ın kış aylarında vazgeçilmezleri arasında yerlerini koruyorlar.

Chocolate Bistro&Bar, soğuk kış günlerinde, içinizi ısıtıcak müzikleri, yepyeni dekorasyonu ve damaklarda lezzet patlaması yaşatacak zengin mönüsüyle, Nişantaşı’ nda sizleri bekliyor !

Chocolate Bistro&Bar –  www.chocolatebistrobar.com

Açılış-kapanış saatleri: 08:00-02:00

Maçka: Harbiye mahallesi Eytam caddesi no:33 Maçka
Tel: 0212 343 34 61

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder