4 Ocak 2014 Cumartesi

PAŞABAHÇE’DEN KAHVE VE ÇAY KEYFİNE ÖZEL SIRADIŞI TASARIMLAR


Paşabahçe, her gün keyifle içilen Türk kahvesi ve çay için özel tasarımlar sunmaya devam ediyor. Çok beğenilen Diamond, Aqua, Carre ve Casablanca serilerini Türk kahvesi tutkunları için kahve fincanı takımlarıyla genişleten Paşabahçe, zarif tasarımıyla dikkat çeken çay bardağı ‘Gala’yı da tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Dünyanın en büyük üç cam ev eşyası üreticisinden biri olan Paşabahçe, çay ve Türk kahvesi tiryakilerine ezber bozacak deneyimler yaşatmayı sürdürüyor. Farklı alternatiflerle Türk kahvesinin sunumuna şıklık katan Paşabahçe, zarif ayaklı çay bardağıyla da çaya ayrı bir keyif katıyor.


Her zevke uygun fincan takımları 
Farklı tasarımlarla Türk kahvesi sunumlarını zenginleştiren Paşabahçe, büyük beğeni toplayan Diamond, Aqua, Carre ve Casablanca serilerini Türk kahvesi tutkunları için minik ebatlı kahve fincan takımları ile genişletti. Işıltılı görüntüsü ile göz alıcı sunumlar için Diamond, güvenli formuyla fonksiyonellik arayanlar için Aqua, keskin ve düz hatları ile modernliğin peşinde olanlar için Carre, farklı kulp formu ile estetiği ve pratikliği bir arada isteyenler için Casablanca fincan takımları tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Çay keyfine yeni bir tarz
Paşabahçe, çay bardakları gurubuna da yeni ve farklı bir form ekledi. Paşabahçe, geleneksel ile moderni birlikte yorumladığı zarif ayaklı ‘Gala’ çay bardakları ile çay saatlerine ayrı bir şıklık katıyor.


Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş. Hakkında
Cam sektörünün global oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğuşirketlerinden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., cam ev eşyası alanındaAvrupa’nın ikincidünyanın ise üçüncü büyük üreticisidir. İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan ‘Paşabahçe Mağazaları’da bünyesinde barındıran Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş. 78 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer almaktadır.
Otomatik ve el imalatı olarak 20 binin üzerindeki ürün çeşidiyle çok geniş bir müşteri kitlesine hitap eden ve ürünlerini 135 ülkeye ihraç eden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., üretim faaliyetlerini Türkiye’de Kırklareli, Mersin, Eskişehir ve Denizli fabrikalarında, yurtdışında ise Bulgaristan ve Rusya Federasyonu’ndaki tesislerinde gerçekleştirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder