5 Ocak 2014 Pazar

Le Méridien İstanbul Etiler'in Şık ve Sofistike Barı Boaz'da Işıltılı Saatler


Le Méridien İstanbul Etiler’in 34.katında eşsiz boğaz manzarası ile hizmet veren Boaz Bar, ışıltılı ve renkli kokteylleri için yeni ve özel fiyatlı bir menü hazırladı

İstanbul’un keşfedilmeyi bekleyen yeni destinasyonu Le Méridien İstanbul Etiler,34. katında hizmet veren Boaz Bar’da misafirlerine cezbedici fiyatlarla rengârenk ve ışıltılı yeni kokteyller sunuyor.

 Le Méridien İstanbul, bu yıl tüm Le Méridien otellerinde hakim olan ışıltı konseptini Boaz Bar’a taşıdı. Keşfetmenin zevkine varabilmeniz için restoran, kafe ve barlarında haftanın her günü misafirlerine farklı bir deneyim sunan Le Méridien İstanbul, akşamlarınıza keyif katmak için hafta boyunca 17.30 ve 20.30 saatleri arasında Boaz Bar’da özel bir menü ile “Işıltılı Saatler” uygulamasına başladı.

Dünyadaki diğer Le Méridien otelleri ile aynı anda İstanbul’da da başlayan “Işıltılı Saatler” Le Méridien İstanbul Etiler’in sunduğu 360 derece, panoramik İstanbul manzarasıyla daha da zenginleşiyor. Otelin ana restoranı La Torre’de yemek yiyen konuklar ise kendilerine özel kartları sayesinde Boaz’daki özel fiyatlı kokteylleri saat sınırlaması olmadan tadabiliyor.



“Işıltılı Saatler”, hem sunduğu görsel şölen ile hem de Boaz’ın etkileyici İstanbul manzarası ile oldukça heyecan verici! Hafta boyunca her gün  / 17.30 – 20.30 / Fiyat: 20TL. Bilgi ve rezervasyon için: 0212 384 03 20.


La Torre Restoran

La Torre, misafirlerinin beklentilerinden yola çıkarak oluşturduğu yaratıcı mutfağı, eşsiz lezzet ve sunumları ile şehrin popüler buluşma noktası olmaya devam ediyor. Şef Tarkan Özdemir'in yaratıcılığı ile birleşen Türk mutfağının dünya mutfakları ile kombinasyonu, otelin 4.katındaki restoranda misafirlerini bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder