13 Ocak 2014 Pazartesi

Marie Antoinette Chocolatier’in Menekşe Çikolatası


Farklı tatlardan hoşlanan, çikolatanın değişik malzemelerle birleşmesinden heyecan duyanların mutlaka denemesi gereken bir çikolata; ‘Menekşe’. Tadı, renkleri ve dokusuyla kış ortasında adeta tatlı bir bahar esintisi yaşatıyor. Romantizm tutkunları, tıpkı kendileri gibi hassas ve narin menekşenin çikolatayla buluştuğu bu farklı lezzete bayılıyor.

Çikolatayı aşka dönüştüren Marie Antoinette Chocolatier el yapımı çikolataları arasında yer alan ‘Menekşe’nin her minik lokmasında bambaşka hazlar gizli. Yoğun çikolatanın menekşeyle buluşması kadınları cezbederken erkeklere de içlerindeki romantiği ortaya çıkarmaları için bir fırsat veriyor. Farklı tatlar peşindeki gurme çikolataseverlerin gönlünü çelen bu benzersiz lezzet, özel günlerde romantizmi doyasıya yaşamak isteyenler için de ideal bir seçenek.

El yapımı çikolatada İstanbul’un en iyisi olma iddiasını taşıyan çikolata butiği Marie Antoinette Chocolatier’ın çikolata tutkunlarının rüyalarını süsleyen çok özel tatları tıpkı birer mücevher kadar şık ve aşk kadar da lezzetliler. Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu kullanmadan günlük olarak hazırlanan el yapımı çikolataların hammaddesi Belçika’dan geliyor. Buna Paris’ten gelen meyve özleri ve süslemeler ekleniyor. Marie Antoinette Chocolatier’da başta Ekvator olmak üzere Venezuela, Costarica, Peru gibi tropik yağmur alan bölgelerde yetişen Theobrama Cacao ağacından özenle seçilmiş çekirdekler kullanılıyor.

 Marie Antoinette Chocolatier hakkında:
Rojda Demirer’in lezzetli fikri “Marie Antoinette Chocolatier”, İstanbul’un en iyi çikolata butiklerinin başında geliyor. Fransa'nın lükse düşkün efsanevi kraliçesi Marie Antoinette’in döneminden esinlenilerek yaratılan tatlar, Nişantaşı'ndaki Marie Antoinette Chocolatier'de sizlere özenle sunuluyor.

Lezzetleriyle olduğu kadar birbirinden farklı ve şık tasarımlarıyla da kısa sürede birçok kişi ve kurumun beğenisini toplayan Marie Antoinette Chocolatier; el yapımı ürünleriyle çikolatada ‘haute couture’ ayrıcalığı yaratıyor.

Marie Antoinette Chocolatier’de başta Ekvator olmak üzere Venezuela, Costarica, Peru gibi tropik yağmur alan bölgelerde yetişen Theobrama Cacao ağacından özenle seçilmiş çekirdekler kullanılıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder