15 Ocak 2014 Çarşamba

DİVAN OTELLERİ VE RESTORANLARINDA RİSOTTO GÜNLERİ



İtalyan Mutfağı’nın simgelerinden risottonun, farklı malzemelerle hazırlanan yenilikçi lezzetleri 20 Ocak – 31 Ocak tarihleri arasında tüm Divan Otelleri*, Divan Publar, Divan Brasserieler, Halat by Divan ve Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde. Risottonun; safran, kuşkonmaz, kalamar ve trüf mantarı gibi cezbedici tatlarla buluştuğu “Risotto Günleri" misafirlerine eşsiz lezzetler sunuyor.


Divan Otelleri, Divan Pub, Divan Brasserie, Halat by Divan ve Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde “Risotto Günleri” başlıyor. 20 Ocak – 31 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek lezzet şöleninde, risottonun farklı malzemelerle hazırlanan benzersiz yorumları sunuluyor. 

“Risotto Günleri” için oluşturulan menüde birbirinden lezzetli beş farklı seçenek bulunuyor. Badem, roka ve pesto soslu; kuşkonmaz ve safranlı; kalamarlı; siyah trüf mantarlı ve limonlu deniz mahsulleri risotto çeşitleri, pirincin gurme halini sevenleri bekliyor. Siyah trüf mantarlı ve kalamar – karides – kum midyesiyle hazırlanan deniz mahsullü risottolar, menünün favorileri arasında yer alıyor. 
*
Divan Bursa, Divan Gaziantep ve Divan Bodrum bu promosyonda yer almamaktadır.  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder