4 Ocak 2014 Cumartesi

Karşı Konulamaz Çikolata Aşkı; Lindor


Lindor’un dış kabuğunu kırdığınızda içindeki yumuşak dolgu erimeye başlar ve sizi haz dolu bir deneyimle tanıştırır. İsviçreli çikolata ustalarının en yumuşak eseri olan Lindor, sizi çikolatanın büyülü dünyasını keşfetmeye davet ediyor.


Lindor’un akışkan yapısıyla saf bir mutluluğa doğru yelken açmaya hazır mısınız? En iyi çikolatadan yapılmış dış kabuğu kırdığınızda Lindt çikolata ustaları tarafından tutkuyla yaratılmış karşı konulmaz yumuşaklıktaki dolgusuyla Lindor, haz dolu bir deneyim sunuyor. Kendini şımartmayı seven, romantizme önem veren ve Lindor ile keyfin doruklarına çıkmak isteyen herkes bu heyecana ortak olacak. Sütlü ve %60 bitter çeşitleri bulunan Lindor hazzını sevdiklerinizle paylaşabilir ve onları tutkuyla yaratılmış bu özel çikolatanın yarattığı hazla şımartabilirsiniz.

Kadınların kalbine giden yol Lindor’dan geçer
Kadınların en büyük tutkusudur çikolata aşkı… Hele ki en sevdiğinizden gelen bir çikolata buketi her şeyi değiştirebilir. İsviçre’nin ve dünyanın en ünlü çikolata markası Lindt, Çikolata Ustaları tarafından tutkuyla yaratılan Lindor’un lezzeti ve içerisinde gizlenmiş çikolata dolgusu mutluluğun doruklarına yelken açmanıza neden olurken, gerçek çikolata ile bugüne kadar hiç tanışmamış olduğunuz hissine kapılabilirsiniz. Lindor’un ağızda eriyip giden çikolata lezzeti ise bütün pişmanlıklarınızı geride bırakacak…

Tutku dolu Lindor paketlerine Migros, Macrocenter, Carrefour, Real süpermarketlerinden ve tüm şarküterilerden ulaşmak mümkün. Lindor ürün çeşitleri; Lindor Milk 200 gr, Lindor %60 200 gr, Lindor Assorted  200 gr – karışık (sütlü, %60, beyaz, fındık), 63 gr kalp kutu Lindor Milk, 37,5 gr Lindor Milk Trio ve 37,5 gr Lindor %60 Trio.
Lindor 200 gr – 18,75 TL
Lindor Kalp kutu 63 gr – 5,75 TL
Lindor Trio Milk & %60 Dark – 3,5 TL

Lindt hakkında
Lindt’in hikâyesi, İsviçre'nin Zürih kentinin yakınlarındaki eski bir kasabada, baba oğul olarak kurdukları Sprüngli & Son şirketinde ürettikleri ilk çikolata barları ile 1845 yılında başlamıştır. 1879 yılında ise Rudolphe Lindt çikolata konçlama metodunu geliştirerek, “ağızda eriyen çikolatayı” yaratmıştır. 1899 yılına gelindiğinde, Rodolphe Lindt'den üretim tesisleri ile birlikte gizli tarifler de alınmıştır, Sprüngli ve Lindt markaları birleşmiştirO günden bu yana “İyi çikolata yapmak, büyük yetenek ve tutku gerektiren bir sanattır” mottosuyla hareket eden Lindt Çikolata Ustaları da zamanla bu sanatın öncüsü olmuştur. Lindt Çikolata Ustaları, gizli tariflerini, 160 yıl boyunca büyük özveri ile geliştirmiş ve sonucunda Lindt çikolata kültürü ortaya çıkmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder