14 Kasım 2014 Cuma

Starbucks'tan Yılbaşı Hediyeleri!


Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte sezonun favorileri de geri döndü. Starbucks’ın yılbaşına özgü meşhur ‘kırmızı bardakları’ yeni tasarımlarıyla misafirlerine kahve keyfinin yanı sıra estetik bir haz da yaşatmaya aday.

Starbucks ve kahve tutkunu arkadaşlarınız için ideal bir hediye seçeneği oluşturan bardaklar, 5 Kasım’dan itibaren Starbucks mağazalarında beğeniye sunulacak.

Meşhur ‘kırmızı bardaklar’a yepyeni bir dokunuş Classic Christmas Collectable artık yeni yıl eğlencesinin ayrılmaz bir parçası. Yeni yıl serisinin meşhur ‘Kırmızı Bardakları’ yeni tasarımlarıyla kahve tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Yılbaşının geleneksel motiflerinin modern bir tarzda yorumlandığı Seasonal Holiday Twist farklılıkları seven kahve tutkunları için mükemmel bir hediye olabilir. Çekici ve modaya uygun tarzıyla Sparkling Gold and Silver ise metalik yüzeyiyle zarif bir görünüme sahip.

Starbucks’ta hediyeler sadece ‘kırmızı bardaklar’la sınırlı değil! Starbucks’ın en popüler kahvelerinden biri olan Christmas Blend de kahve tutkunları için keyifli bir hediye seçeneği oluşturuyor. Latin Amerika kahvelerinin canlılığını, Asya/Pasifik kahvelerinin yumuşaklığını ve nadir bulunan, yıllandırılmış Endonezya kahve çekirdeklerinin baharatlı tatlarını içeren çok özel bir harman olan Christmas Blend, yılbaşını taçlandıracak bir hediye alternatifi… Sadece yılbaşı dönemlerinde kahve tutkunlarıyla buluşan Christmas Blend, keyfini doyasıya sürenler için özel bir armağan olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder