5 Şubat 2014 Çarşamba

Çikolata & Nar


Çikolatanın yoğun tadı ve narın ferahlatan lezzeti Pinkberry’de buluştu. Bu kışın en favori ürünlerinden olmaya aday Çikolata & Nar, yarattığı lezzet harmanıyla denemeye değer. Damağınızda bıraktığı tat sizi tekrar Pinkberry’e getirecek.

En taze tatları, en güzel anlara dönüştüren Pinkberry, lezzet ailesine Sevgililer Günü için bir ürün daha ekledi: Çikolata - Nar.

Çikolatanın vazgeçilmez tutkusu ve kışın en lezzetli ve sağlıklı meyvesi nar buluştu. Çikolatanın yoğun tadını narın ferahlatan aromasıyla harmanlayacak olan bu ürün, kış aylarının en çok tercih edilen tatlarından olmaya aday. Yüzde yüz nar kullanılarak yapılan ve hiçbir yapay aroma içermeyen kışa özel bu ürün, içinizi ısıtacak. Hala bu lezzeti tatma fırsatınız olmadıysa, en kısa zamanda bir Pinkberryşubesine uğrayıp Çikolata& Nar’ın nefis uyumuyla tanışın.

Üstelik diğer Pinkberry lezzetleri gibi Çikolata & Nar tutkusunu da ek lezzetlerle zenginleştirebilirsiniz. Meyve tercih edenler  için muz, mango, kivi, yaban mersini gibi günlük taze meyveler, kuru yemişten hoşlananlar için badem, fıstık, ayçiçeği ya da lezzeti daha da tatlı hale getirmek isteyenler için karamel, vanilya, gofret, brownie gibi 30’dan fazla ek lezzet seçeneği de Pinkberry’lerde sizi bekliyor.

En taze lezzetleri dondurulmuş yoğurtla buluşturan Pinkberry ürünleri, yüksek fruktozlu mısır şurubu, yapay tatlandırıcı veya renklendirici gibi insan sağlığına zararlı ürünleri kesinlikle içermiyor. 

Pinkberry Hakkında: Pinkberry, gerek mağaza tasarımı, gerekse sunduğu hizmet ile, farklı yaştan misafirleri için tüm duyulara hitap eden sosyal bir deneyim sunmaktadır. Farklı aromalardaki Pinkberry çeşitlerini, taze meyve ve en kaliteli ek malzemeler ile birleştirerek, kendinize özel Pinkberry’nizi yaratabilirsiniz!
Pinkberry, ilk mağazasını 2005 yılının Ocak ayında, Batı Hollywood’da açtı.  Pinkberry bugün, en kaliteli ve taze ürünleri kullanarak hazırladığı lezzetli dondurulmuş yoğurdu ile dünyanın en çok konuşulan markalarından biri.  
Web sitesi:  www.pinkberry.com.tr  Pinkberry Türkiye’yi   'da izleyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder