15 Şubat 2014 Cumartesi

Becel Keyif Mutfağı Arda Türkmen'le ilk kez canlı yayında!



Becel’in yeni uygulamasıwww.becelkeyifmutfagı.com’da ünlü şef Arda Türkmen, ilk kez dijital ortamda gerçekleştirilecek canlı yayında katılımcılarla buluşacak. Ünlü şef Arda Türkmen ile yemek trendlerini buluşturan ve yapılan yemekleri tüketicilere anında deneme fırsatı tanıyan Becel Keyif Mutfağı projesiyle Becel, daha önce gerçekleştirilmemiş benzersiz bir projeye imza atıyor. 

Becel, yeni ürünü Becel Tereyağı Keyfi ve Arda Türkmen işbirliğiyle hayata geçirdiği dijital projesi www.becelkeyifmutfagı.com uygulamasını 16 Şubat Pazar günü saat 14.00’te Kanyon Macrocenter’da canlı yayına taşıyor. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek uygulamada ünlü şef Arda Türkmen, Becel Tereyağı Keyfi’yle birbirinden lezzetli ve yaratıcı yemekler hazırlayacak.

Katılımcılar canlı yayınlanacak programda Arda Türkmen’in hangi yemekleri pişirdiğini tahmin etmeye çalışacaklar. Tahminlerini #gelkeyfimgel hashtag’iyle Twitter’da paylaşan ve kazanan şanslı katılımcılardan İstanbul’da yaşayanlara Arda Şef’in yaptığı yemekler anında, dumanı üstünde tüterken armağan olarak gönderilecek. İstanbul dışından uygulamaya katılanlara ise bu leziz tarifleri evlerinde kolaylıkla uygulayabilmeleri için sürpriz hediyeler verilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder