3 Mart 2014 Pazartesi

ANKARA'NIN PASTA DURAĞI: GÜLLÜOĞLU ÜMİTKÖY


142 yıllık lezzet geleneğini 3 kıtada 6 ülkede insanlara ulaştıran Baklavacı Güllüoğlu, Ankara Ümitköy şubesinde özel tasarım pasta, cupcake ve kurabiyeden oluşan tasarım pasta ürün grubuyla ayrıcalıklı tatlar sunmaya devam ediyor.

Heykeltıraş Hülya Tıknaz ve Pasta Şefi Feridun Yüregir’in ekibi tarafından hazırlanan pasta grubunda farklı konseptlerde pek çok çeşit ürün mevcut. Düğün, nişan, doğum günü, ile Sevgililer Günü ve yılbaşı gibi özel günlerin yanı sıra çizgi kahramanlar gibi belirli konseptlerde de tekli ve katlı  pasta, cupcake, kurabiye ve şekerlemeler usta eller tarafından önce en leziz şekilde hazırlanıyor, ardından sınırsız bir yaratıcılıkla süsleniyor.

Baklavacı Güllüoğlu’nun bir buçuk asırdır süre gelen en önemli prensiplerinden biri kaliteli ve sağlıklı malzeme kullanmaktır. Tıpkı baklavalarında olduğu gibi pasta ve pasta yan ürünleri bol içerikle, hijyenik ortamlarda hazırlanıyor, damak tadında lezzet ve kaliteden ödün vermeyenlerin ağızlarına layık bir şekilde beğenilerine sunuluyor.

Hem görsel olarak hem de lezzet olarak eşsiz sunumlar ortaya koyan Güllüoğlu Ümitköy, Ankaralıların pastadaki tek durağı olmuş durumda… 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder