Farklı tatlardan hoşlanan, çikolatanın değişik
malzemelerle birleşmesinden heyecan duyanların mutlaka denemesi gereken bir
çikolata; ‘Menekşe’. Tadı, renkleri ve dokusuyla kış ortasında adeta tatlı bir
bahar esintisi yaşatıyor. Romantizm tutkunları, tıpkı kendileri gibi hassas ve
narin menekşenin çikolatayla buluştuğu bu farklı lezzete bayılıyor.
Çikolatayı aşka dönüştüren Marie Antoinette Chocolatier el yapımı çikolataları arasında yer
alan ‘Menekşe’nin her minik lokmasında bambaşka hazlar gizli. Yoğun çikolatanın
menekşeyle buluşması kadınları cezbederken erkeklere de içlerindeki romantiği
ortaya çıkarmaları için bir fırsat veriyor. Farklı tatlar peşindeki gurme
çikolataseverlerin gönlünü çelen bu benzersiz lezzet, özel günlerde romantizmi
doyasıya yaşamak isteyenler için de ideal bir seçenek.
El
yapımı çikolatada İstanbul’un en iyisi olma iddiasını taşıyan çikolata butiği Marie Antoinette Chocolatier’ın
çikolata tutkunlarının rüyalarını süsleyen çok özel tatları tıpkı birer
mücevher kadar şık ve aşk kadar da lezzetliler. Hiçbir katkı maddesi ve
koruyucu kullanmadan günlük olarak hazırlanan el yapımı çikolataların
hammaddesi Belçika’dan geliyor. Buna Paris’ten gelen meyve özleri ve süslemeler
ekleniyor. Marie Antoinette Chocolatier’da
başta Ekvator olmak üzere Venezuela, Costarica, Peru gibi tropik yağmur alan
bölgelerde yetişen Theobrama Cacao ağacından özenle seçilmiş çekirdekler
kullanılıyor.
Marie Antoinette Chocolatier
hakkında:
Rojda Demirer’in
lezzetli fikri “Marie Antoinette Chocolatier”, İstanbul’un en iyi çikolata
butiklerinin başında geliyor. Fransa'nın lükse düşkün efsanevi kraliçesi Marie
Antoinette’in döneminden esinlenilerek yaratılan tatlar, Nişantaşı'ndaki Marie
Antoinette Chocolatier'de sizlere özenle sunuluyor.
Lezzetleriyle
olduğu kadar birbirinden farklı ve şık tasarımlarıyla da kısa sürede birçok
kişi ve kurumun beğenisini toplayan Marie Antoinette Chocolatier; el yapımı
ürünleriyle çikolatada ‘haute couture’ ayrıcalığı yaratıyor.
Marie
Antoinette Chocolatier’de başta Ekvator olmak üzere Venezuela, Costarica, Peru
gibi tropik yağmur alan bölgelerde yetişen Theobrama Cacao ağacından özenle
seçilmiş çekirdekler kullanılıyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder