8 Mart 2014 Cumartesi

İTÜ Mutfak Zirvesi'nde Lezzete Yolculuk


İstanbul Teknik Üniversitesi Gastronomi Kulübü 11-12 Mart tarihlerinde düzenleyeceği  “İTÜ Mutfak Zirvesi” ile üniversite öğrencilerini, şefler, restoran işletmecileri, marka yöneticileri gibi gastronomi dünyasının uzmanlarıyla bir araya getirecek.
Türkiye’de bu alanda bir ilki gerçekleştirecek zirve; Özgür Şef, Yağız İzgül, Esat Özata, Ayvaz Akbacak, Deniz Orhun ve David Shipman’ın da aralarında bulunduğu birçok ismi ağırlayacak.
Ayazağa Yerleşkesi – KSB Büyük Salon’da gerçekleştirilecek zirve kapsamında, “Lezzeti Yakala” konulu fotoğraf sergisi de açılacak.
Detaylı bilgi için : www.gastronomi.itu.edu.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder